inici / serveis web

Disseny Web

adosweb et proporciona un disseny web totalment personalitzat i adaptat a l'imatge coorporativa de la teva empresa. Dissenyem webs d'alt nivell gràfic i creades exclusivament per al nostre client. Pàgines web programades de manera manual per tal d'oferir la millor programació que afavoreix el posicionament natural (SEO) de la pàgina als buscadors. Webs adaptades i optimitzades per als principals navegadors existents al mercat (Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc.). Pàgines web accessibles i que compleixen els estàndards del w3c.

adosweb posa a la mà dels seus clients diferents paquets de serveis que s'adaptaran a les seves necessitats a la perfecció.

Pack Mini Web

Pàgina web formada per 1 pàgina on podràs incloure tota la informació que et convingui amb un disseny estàndard.
pack mini web des de 69€ + IVA

Pack Web Bàsic

Pàgina web formada per 1 pàgina + 1 formulari de contacte. Disseny exclusiu.

pack web bàsic des de 170€ + IVA

Pack Web Bàsic Plus

Pàgina web formada per 4 seccions + 1 formulari de contacte. 2 idiomes. Disseny exclusiu.

pack web bàsic plus consultar

Pack Web Pro

Pàgina web formada per 10 seccions + 1 formulari de contacte. 2 idiomes. Disseny exclusiu. Zona privada. Pàgina de construcció.
pack web pro consultar

Més Serveis Web

adosweb també t'ofereix la personalització de blogs, forums, galeries, portals i tot tipus de CMS com Joomla, Drupal, Wordpress, etc.

Pack Blog

Creació i personalització d'un blog amb sistema de gestió dinàmica.

pack blog consultar

Pack Web 2.0

Instal·lació i personalització de CMS (Joomla, Drupal, Wordpress, etc). Sistemes autogestionables.

pack web 2.0 consultar

Dissenys adaptats a tot tipus de dispositius

Avui en dia els usuaris disposen d'una gran quantitat de suports des d'on poden visualitzar la teva pàgina web, des d'ordinadors de sobretaula, portàtils, tablets a mòbils. Dotats tots ells de mides de pantalla diferent. Aquesta gran varietat de formats ens obliga a crear pàgines web adaptdades a tots ells, o bé crear webs adapatades específicament a ells (un exemple seria l'adaptació de la seva pàgina web al mòvil).

 

adosweb

 

Altres maneres de crear una pàgina web

Per tal d'abaratir els costos de creació d'una pàgina web professional, adosweb ofereix la possibilitat de treballar sobre una plantilla pre-dissenyada que seria personalitzada al gust del client. Aquesta opció, tot i no tenir un disseny final exclusiu, reduiria el cost de la pàgina web.

 

Si tens el disseny de la teva web, nosaltres te'l programem

Si disposes del disseny de la teva pàgina web i necessites un programador que te'l programi, nosaltres ens encarreguem de tot el procés.
Transformació de dissenys de diferents tipus a pàgines web HTML vàlides.
Desenvolupament de menús, botons i galeries amb comportaments dinàmics.