inici / qui som?

Sobre Nosaltres

Presentació

adosweb és una empresa jove, formada per professionals certificats, nascuda a finals de l'any 2009 amb la finalitat d'oferir als nostres clients els màxims serveis, sempre amb la millor qualitat i el millor preu.

Al llarg d'aquests anys ens hem especialitzat en el desenvolupament de solucions web i màrqueting online, disseny i programació de pàgines web, comerç electrònic, blogs i molts altres serveis més com posicionament web, comunity mannager, etc.

El nostre objectiu és oferir un servei d'alta qualitat adaptat a les necessitats de cada client.

Màxima Tranquilitat
Ens encarreguem de tot: hosting, projecte web, disseny, marketing, etc.

disseny web + disseny gràfic
Webs personalitzades amb alt nivell de disseny


Explica'ns la teva idea, nosaltres t'ajudarem a crear-la

Últim Projecte

adosweb

Passos a seguir per crear una pàgina web

Si has decidit contractar una pàgina web, primer de tot contacta amb nosaltres via correu electrònic, formulari de contacte o telèfon.
Explica'ns la idea que tens en ment. Nosaltres t'assessorarem amb la solució que més s'adapti a les teves necessitats.
Farem una valoració de les teves necessitats i et presentarem un pressupost detallat de tot el projecte. Començarem la feina una vegada acceptat el pressupost.
L'equip de disseny realitzarà el disseny de la teva pàgina web. Una vegada aprovat el disseny i havent realitzat els canvis oportuns s'iniciarà la programació de la pàgina.
Una vegada finalitzada l'etapa de programació es realitza l'entrega i els retocs finals per part del client. Una vegada el client està satisfet amb el resultat, la pàgina es publica al servidor per tal que sigui visible a tot el públic.